Despre Insaro Energy

Insaro Energy s.r.l. este o companie privata prezenta pe piata romaneasca din  anul 2007, fiind unul dintre furnizorii importanti de echipamente si servicii pentru clienti idin industrie, cercetare / dezvoltare si educatie. Oferta noastra de echipamente copera diferite domenii de activitate: biomedical, productie de medicamente, metalurgie, constructii de masini, materiale de constructii, chimie / petrochimie, generare / distributie de energie, mediu, metrologie, etc.

Societatea noastra este partenerul unora dintre cele mai cunoscute companii internationale producatoare de aparatura analitica de laborator, sisteme de pregatire a probelor, aparatura de masura si control, echipamente pentru automatizari industriale, sisteme de cantarire si dozare, componente electronice.

Toate echipamentele si serviciile oferite respecta cerintele legislatiei din Romania; exista certificarile si autorizarile necesare, atunci cand este cazul, date de catre BRML, CNCAN, ISCIR.

Pentru informatii despre celelalte produse din portofoliul nostru, va rugam sa ne contactati la adresa:  info@insaro.ro.

insaro energy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s